Nova vest
Košarka

Sreda, 25.09.2013.

13:00

"Nećemo odgovarati na svaki kamen"

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da će se crveno-beli u predstojećoj sezoni fokusirati na sebe i da će učiniti sve da se približe cilju.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Zvezda je u sredu u hotelu Metropol predstavila dresove za novu sezonu.

"Kada smo birali sponzora za dresove, nismo slučajno izabrali 'Čempion', jer osim kvaliteta sponzora, i njegovo ime govori o našim planovima."

"Očekuje nas izuzetno uzbudljiva sezona i učinićemo sve da se približimo našem cilju. Navijači Zvezde, bez obzira na muke, uvek traže najviše, ali molim za strpljenje, jer, kao što je poznato, ne može da svane pre jutra", istakao je Čović na zvaničnoj promociji tima i dresova za narednu sezonu u beogradskom hotelu Metropol.

Čović je najavio i određene promene u strategiji za narednu sezonu.

"Ove godine ćemo se fokusirati isključivo na nas i nećemo odgovarati na svaki kamen koji dođe sa strane, jer ne želimo da se trošimo na drugim poljima. Veliki izazovi očekuju nas u Jadranskoj ligi, domaćem kupu i prvenstvu, a o Evroligi da i ne govorim. Takođe, ne smemo da zaboravimo i na edukaciju igrača, jer je pored košarkaškog znanja i školovanje veoma bitno", poručio je Čović.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić izrazio je zadovoljstvo zato što je ekipa od danas kompletna, dolaskom Raška Katića sa šampionata Evope iz Slovenije.

"Deset dana uoči prve utakmice sa Širokim mogu da kažem da smo uradili sve planirano i da spremno dočekujemo start. Cilj nam je da napredujemo i budemo najbolji posle Nove godine, kada je to i najvažnije", poručio je Radonjić.

Promociji tima i novih dresova prisustvovali su svi igrači, uključujući i poslednje pojačanje Ivana Radenovića, kao i košarkašice crveno-belih, koje će naredne sezone takodje igrati u dresovima "Čempion".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve