Nova vest
Košarka

Sreda, 25.09.2013.

09:10

Vujošević: Dobrih 36 minuta

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je nakon poraza od Gren Kanarije u utorak da je njegov tim odigrao dobrih 36 minuta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vujošević je dodao da Partizanu „nije cilj da bude šampion pripremnog perioda.“

Crno-beli su izgubili sa 75:60, a turneju u Španiji završili su sa pet poraza i jednom pobedom.

„Odigrali smo nekih 36 minuta veoma dobru utakmicu, praktično meč je bio u egalu. I sigurno je da se osetio umor kod igrača, s obzirom da smo i sinoć igrali jednu veoma tešku utakmicu protiv ekipe Lokomotive, a naravno i put do Kordobe je ostavio određeni trag na igrače. Kada se sve to sabere sa nekompletnosti, sa bolešću Dragana Milosavljevića, onda se izdešavaju neke stvari koje su se nama desile, da nam u poslednjih četiri minuta ponestane koncentracije i dovoljno energije da eventualno utakmicu okrenemo u svoju korist. Ekipa Gran Kanarije je veoma kvalitetan tim, učesnik Evrokupa. Izuzetno nam je koristila kompletna ova turneja, za ovaj mladi tim koji ima vrlo malo iskustva. Kada se izgubi utakmica, može mnogo stvari da se nauči, može mnogo pouka da se izvuče. Ali nije nam cilj da budemo šampioni pripremnog perioda, već kada je to najbitnije, a to je kada počnu takmičenja i kada se odlučuje o nekim mnogo značajnijim stvarima, kada je svako takmičenje ponaosob u pitanju“, rekao je trener Partizana Duško Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve