Nova vest
Košarka

Nedelja, 01.09.2013.

23:01

Partizan pobedom završio turnir

Košarkaši Partizana pobedom su završili turnir u Đevđeliji, pošto su u bili bolji od PAOK - 76:71(21:17, 18:15, 8:24, 29:15).

Izvor:

Autor:

Default images

Nakon uvodnog vođstva, u trećoj deonici crno-beli su posustali, ali su u odlučujućem periodu igre odigrali odlično i priveli meč kraju u svoju korist.

Najbolji u timu Partizana ponovo je bio kapiten Dragan Milosavljević sa 28 poena, a jedini dvocifren pored njega bio je Leo Vesterman. S druge stane, najviše su se istakli Camirolis sa 16 i Karalabidis sa poenom manje.

"Odigrali smo i treću utakmicu zaredom i evidentno se osetio umor. Svakako postojala je velika želja protiv odlične i iskusne ekipe PAOK-a, koja je prošle godine bila četvrta u grčkom šampionatu. Tokom meča smo imali oscilacije, što je i normalno za ovaj period treninga i priprema. Naravno, zadovoljni smo postignutim rezultatom”, istakao je trener Partizana Duško Vujošević.

Partizan je u prvom meču u Makednoniji savladao OKK Beograd, da bi usledio poraz od abaligaša MZT.

Partizan: Aranitović, Mićović, Bezbradica 5, Milutinov 5, Vesterman 18, Pot 4, Zlovarić 2, Milosavljević 28, Malešević 7, Marelja 1, Šalić 3, Andrić 3.

PAOK: Cokalas 11, Nikopolus, Karalabidis 15, Kasolakis 5, Vučićević 3, Papos, Ketas 5, Markaritis 6, Bogris 10, Kotas, Camirolis 16, Lijakis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve