Nova vest
Košarka

Utorak, 13.08.2013.

11:28

Nedović nije teže povređen

Plejmejker košarkaške reprezentacije Srbije Nemanja Nedović neće duže odsustvovati zbog povrede, potvrdio je Košarkaški savez Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Nedović se povredio na prijateljskoj utakmici sa Rusijom, u kojoj je naš tim došao do trijumfa sa 84:79. Radi se o povredi prepona.

Mladi igrač Golden Stejt Voriorsa u utorak pre podne je bio na pregledima, posle kojih je odmah počeo sa terapijama i saigračima bi trebalo da se ponovo priključi za nekoliko dana.

Nedović je tokom drugog poluvremena utakmice zadobio manju povredu primicača leve noge. On već u utorak počinje sa terapijom i radiće individualno sa kondicionim trenerom do potpunog oporavka i povratka u pun trenažni proces“, saopštio je dr Dragan Radovanović, predsednik Medicinske komisije Košarkaškog saveza Srbije.

Zbog terapija i individualnih treninga, Nedović neće putovati na turnir u Antibu i ostaće u Beogradu da uz Miloša Teodosića radi sa kondicionim trenerom Ćosićem. Očekuje se da se Nedović priključi timskim treninzima po povratku ekipe iz Francuske.

Posle obavljenog konzilijarnog pregleda i konsultacija, konstatovano je da je povreda Vladimira Lučića sanirana. On će se u toku dana uključiti u pun trenažni proces i putovaće sa ekipom u Francusku.

Reprezentacija Srbije u sredu putuje na turnir u Antibu, gde će odigrati dve utakmice. U četvrtak se naš tim sastaje sa selekcijom Francuske, od 20.30, dok će u petak, u istom terminu, igrati protiv Gruzije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve