Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 12.08.2013.

20:00

Radnički startovao, čeka se Sili

Košarkaški klub Radnički iz Kragujevca startovao je pripreme za sledeću sezonu, a trener Miroslav Nikolić prozvao je 16 igrača koji konkurišu za tim.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Ekipu je napustio prošlosezonski najbolji igrač Aleksandar Ćapin, koji je pojačao podgoričku Budućnost.

Od starta treneru su na raspolaganju Stefan Jović, Miloš Dimić, Marko Marinović, Duško Bunić, Sava Lešić i Strahinja Stojačić, dok će se reprezentativac Stefan Birčević priključiti nakon operacije.

Očekuje se da u sredu u Kragujevac stigne pojačanje iz SAD Di-Džej Sili, a po završetku prvenstva Evrope ekipi će se priključiti i Nikola Kalinić.

Za ugovor će se u narednom periodu boriti četvorica igrača, Bogić Vujošević, Miloš Janković, Nikola Jevtović i Nikola Cvetinović, a prvom timu su priključeni i juniori, Mihailo Todorović, Andreja Stevanović, Stefan Rosić.

U stručnom štabu neće biti promena u odnosu na prošlu sezonu, prvi trener ostaje Miroslav Nikolić, a pomoćnici će mu biti Branko Maksimović i Nikola Marković.

Kragujevčani će u sledećoj sezoni nastupiti na četiri fronta, u ABA ligi, Evrokupu, Kupu Radivoja Koraća i Superligi Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve