Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.08.2013.

13:26

Savović: Zvezdin dres obavezuje

Košarkaš Crvene zvezde Boris Savović rekao je da se ciljevi kluba nisu promenili i najavio visoke domete crveno-belih u predstojećoj sezoni.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Po prirodi sam izuzetno ambiciozan, kako na košarkaškom terenu, tako i u životu i mogu da govorim o nekim ličnim ciljevima u sezoni koja nam predstoji."

"Oni se neće razlikovati od prethodne, čak želim da letvicu podignem na viši cilj, jer uvek treba težiti nečem većem. Imamo veliku obavezu i odgovornost kada oblačimo dres Crvene zvezde."

"Naš odnos i predanost nam ne dozvoljavaju da na terenu prikazujemo bilo šta manje od sopstvenog maksimuma, pa samim tim našim navijačima možemo da obećamo veliku borbenost za svaku loptu i svaki poen", rekao je Savović.

Zvezda će igrati u D grupi Evrolige protiv Panatinaikosa, Makabija, Kahe Laboral, Lokomotive iz Kubana i pobednika kvalifikacija, a krilni centar ekipe sa Malog Kalemgdana jedan je od retkih igrača crveno-belih koji ima evroligaško iskustvo.

"Timski, nemamo iskustvo igranja u Evroligi, a upravo ono zna da bude ključno u odredjenim trenucima. Mi ćemo se truditi da iz utakmice u utakmicu dižemo formu i napredujemo", poručio je Savović.

Košarkaši Zvezde bazični deo pripremena za novu sezonu odradiće od 10. do 30. avgusta na Zlatiboru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve