Nova vest
Košarka

Subota, 13.07.2013.

15:11

Teo: Nikoga ne treba terati da igra

Košarkaški reprezentativac Srbije Miloš Teodosić rekao je da oporavlja od povrede i da se nada da će se uskoro pridružiti saigračima koji se pripremaju za EP.

Izvor: SK

Autor: SK

Default images

Plejmejker moskovskog CSKA neće u ponedeljak otputovati sa ekipom na pripreme u Sloveniju, radiće individualno u Beogradu i trebalo bi do kraja meseca da se priključi ekipi.

"Sad je dosta bolje, napokon sam ‘prohodao’, ali daleko je to od stadijuma da bih mogao da treniram. Ostaću u Beogradu da radim na oporavku i nadam se da će to ići ubrzano i da ću se da ću se pred kraj boravka u Sloveniji priključiti timu", rekao je Teodosić.

On je naglasio da će uvek biti na raspolaganju reprezentaciji.

"Dokle god budem potreban reprezentaciji ja ću igrati. Svi bi trebalo da stanete iza nas, date nam punu podršku, ovde je dosta mladih momaka, sedam debitanata, kojima je neophodna velika podrška da bismo napravili dobar rezultat u Sloveniji", naveo je iskusni plejmejker.

Prema njegovim rečima niko od saigrača koji su otkazali poziv nije ga razočarao, ali da je izvesno da će nedostajati.

"To su njihove odluke, iskreno, poštujem ih, ne osuđujem nikog. Ali, ovde ima dosta kvalitetnih igrača, za reprezentaciju treba da igra samo onaj koji to želi, nikog ne treba terati. Uz mlade igrače i energiju koju će nam oni dati mislim da možemo da budemo izuzetno dobar tim. Imamo veliku motivaciju da u Sloveniji pokažemo koliko vredimo", zaključio je Teodosić.

Selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković požalio se na teške uslove za rad, sa njim su saglasni i pojedini igrači, među kojima ipak vlada sjajna atmosfera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve