Nova vest
Košarka

Subota, 13.07.2013.

08:00

Vujošević: Ako dođe do sezone...

Trener KK Partizan mt:s Duško Vujošević rekao je da je klub totalno blokiran i da se ne zna kada će se promeniti teška situacija u kojoj se šampion nalazi.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Dan nakon što je osvojio 12. uzastopnu titulu prvaka države, račun kluba iz Humske je blokiran zbog neizmirivanja poreskih dugovanja.

Od tog 13. juna, do današnjeg dana mnogo se pisalo i pričalo o eventualnom reprogramu duga. Međutim, nekadašnji šampion Evrope je i dalje u blokadi.

"Situacija oko blokade žiro računa zbog neizmirivanja poreskih obaveza kada je u pitanju KK Partizan ni u čemu nije izmenjena i ne zna se kada će biti. Klub je u ovom delikatnom periodu totalno blokiran za bilo kakvo angažovanje i to će se sigurno dobro osetiti u sezoni koja predstoji, ako do nje dođe", rekao je Vujošević za "Žurnal".

Vujošević je pre nekoliko dana pozvao državu da pomogne Partizanu u rešavanju problema sa neplaćenim porezom.

"Niko ne beži od toga da bi poreske obaveze trebalo da se ispune, ali normalno, bez kamata. I ne shvatam u čemu je problem da se dug reprogramira bez obezbeđivanja hipoteke jer u slučaju neispunjavanja obaveza najlakše je ponovo staviti blokadu", dodao je trener "crno-belih".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve