Nova vest
Košarka

Utorak, 09.07.2013.

12:18

Đilas: Grad pomaže ’večitima’

Na inicijativu gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa u Starom dvoru je održan sastanak predstavnika sportskih društava Crvene zvezde i Partizana.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Sastanku su, pored gradonačelnika Đilasa, prisustvovali predsednik Skupštine Sportskog društva Crvene zvezde Petar Škundrić, član UO SD Nebojša Čović, generalni sekretar SD Ivan Todorov, predsednik Skupštine SD Partizana Dušan Vujošević i generalni sekretar SD Partizan Milan Obućina.

Na sastanku je dogovoreno je da Grad Beograd u naredna dva meseca jednokratno pomogne ova sportska društva kako bi se donekle rešila situaciju u kojoj se nalaze mnogi njihovi klubovi.

Takođe je dogovoreno da se u narednom periodu radi na institucijalnom finansiranju sportskih društava Zvezde i Partizana kroz gradski budžet počev od 2014. godine, kao i da se formira radno telo koje će se baviti rešavanjem problema urbanističkih kompleksa fudbalskih klubova Zvezde i Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve