Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 24.06.2013.

20:53

Apel navijača: Pomozimo KK Partizan

Navijači Partizana uputili su apel kako bi pomogli košarkaškom klubu, koji protekle decenije dominira regionalnom košarkom, ali ima finansijskih problema.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Najverniji navijači ističu da je vreme da se oduže klubu koji ih svake sezone čini izuzetno ponosnim i donosi im neizmernu radost.

Saopštenje navijača sa sajta partizan.net prenosimo u celosti:

"Dragi Partizanovci – Grobari ovo je apel za klub koji nam je ulepšao život, za KK Partizan.

Svake godine pre početka sezone anksiozno iščekujemo bilo kakvu vest o nekoj promeni, odlascima i dolascima. Tokom sezone komentarišemo utakmice i dešavanja na sportskoj sceni.

Osećanja nam se menjaju iz utakmice u utakmicu, strepnja, bes, tuga, sreća, ali na kraju su to uvek ponos i neizmerna radost. To je tradicija na koju nas je navikao KK Partizan i svi ljudi koji rade u njemu.


I sami vidite koliko je teška i dramatična finansijska situacija u kojoj se naš klub nalazi. Vreme je da se odužimo. Kampanja i medijski rat koji se vodi protiv Partizana će ove godine biti verovatno još jači i treba da budemo spremni na sve.

Država nam je pokazala da nema nameru da ulaže u najtrofejniji KK, već pare građana ulaže u privatni klub koji i pored tolikih para koje dobija ne ostvaruje uspehe. Ovi momci su bili do pakla i nazad kako bi nam omogućili ovoliku količinu sreće, zaslužuju da se borimo zajedno sa njima.

Svako od nas može da doprinese u skladu sa svojim mogućnostima, bez razmišljanja: “Ne moram ja, neko drugi će“. Kada bismo udružili snage mogli bismo da napravimo značajnu razliku
.

Ako je Partizan ljubav, sastavni deo tvog bića i nešto bez čega ne bi mogao da zamisliš život napravi razliku i pomozi. Može se pomoći na sledeći način:

– ili preko registracije i plaćanja karticom:
http://www.kkpartizan.rs/online/postanite_prijatelj.htm

– ili jednostavno plaćanjem preko uplatnice: http://www.kkpartizan.rs/online/uplatnica.info.htm"

Apel navijača podudario se sa vešću o odlasku kapitena i jednog od najboljih igrača KK Partizan mt:s Vladimira Lučića u Valensiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

211 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve