Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 24.06.2013.

16:14

Vesterman i Lovernj na širem spisku

Košarkaši Partizana Leo Vesterman i Žofri Lovernj nalaze se na širem spisku reprezentacije Francuske za Evropsko prvenstvo u septembru u Sloveniji.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

Oni se nalaze na spisku 22 igrača koje je selektor Vinsen Kole pozvao pred početak priprema za Evrobasket na kojem će Francuzi pokušati po prvi put da osvoje titulu.

Šampionat u Sloveniji igra se od četvrtog do 22. septembra, a Francuska se nalazi u grupi A sa Ukrajinom, Velikom Britanijom, Nemačkom, Izraelom i Belgijom.

Pored košarkaša crno-belih, na spisku potencijalnih reprezentativaca nalaze se i Toni Parker, Nando De Kolo, Antoan Dio, Tomas Ertel, Evan Furnije, Janik Bokolo, Edvin Džakson, Nikolas Batum, Mikael Želabal, Šarl Kaudi, Boris Dijao, Kim Tije, Floran Pjetrus, Roni Turijaf i Aleksis Ažinka.

Vesterman je i pred Olimpijske igre prošle godine bio na pripremama sa reprezentacijom, ali nije ispeo da izbori mesto u prvih 12 u konkurenciji Parkera, Bokoloa i De Koloa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve