Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 24.06.2013.

10:57

"Arena" još u magli za Zvezdu

Čelnici Crvene zvezde izrazili su želju da naredne sezone Evroligu igraju u „Kombank areni“, ali u ovom trenutku nije poznato da li će to biti moguće.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Sportski direktor ’crveno-belih’ istakao je da sve zavisi od zauzetosti najveće dvorane u zemlji, pošto su neki događaji najavljeni još pre nekoliko meseci.

Zvezda je prvi put posle 13 godina uspela da se izbori za mesto u Evroligi, pored već redovnog učesnika Partizana, a sezona u elitnom takmičenju počinje u oktobru.

Trenutno je problem zаuzetost dvorаne. Tokom decembrа se igrа Svetsko prvenstvo u rukometu zа žene, а u novembru je nаjаvljeno finаle Dejvis kupа. Ljudi iz Arene ne kriju želju dа mi igrаmo tаmo, аli još je potrebno dа vidimo dа li je to izvodljivo. Rаdimo nа tome, želimo dа Crvenа zvezdа bude klub zа primer i čim budemo imаli nešto konkretno, mi ćemo to objаviti“, rekаo je Ristović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve