Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 17.06.2013.

10:23

Maljkovićeva: Kao sa druge planete

Selektorka srpskih košarkašica Marina Maljković rekla je posle debakla protiv Francuske da su rivalke njenog tima igrale kao da su sa druge planete.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Naš tim je u drugom kolu Evropskog prvenstva, čiji domaćin je upravo Francuska, poražene veoma ubedljivo sa 76:32.

Možda smo mogli za nijansu bolje da odigramo i izborimo povoljniji rezultat protiv sjajne selekcije Francuske koja je dokazala zašto je olimpijski vicešampion i na ovom turniru glavni favorit za zlatnu medalju. Suvišno je pričati o njihovoj fizičkoj snazi i pojedinačnom kvalitetu, jer se ponekad jednostavno čini da su sa druge planete. Zato sam odmarala neke igračice za duel sa selekcijom Letonije koji nam je mnogo važniji, jer je od presudnog značaja“, istakla je Maljkovićeva.

Uprkos ubedljivom porazu, ali i lošem startu šampionata, kada su izgubile od Velike Britanije, naše košarkašice i dalje imaju šansu za prolazak dalje. U trećem kolu od 15 časova se sastaju sa Letonijom, a pobednik tog duela izboriće plasman u narednu fazu.

Ko nas pita kad ćemo se odmoriti, kako se pripremiti i biti apsolutno spreman za meč odluke. Nema više kukanja i plakanja. Moramo da pobedimo. Ove devojke nisu pokazale sve što znaju na ovom šampionatu. Verujem u njih, verujem u pobedu protiv Letonije“, jasna je Maljkovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve