Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 20.05.2013.

15:24

"Trojkama" protiv siromaštva

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe, uz podršku KSS organizuje drugo sportsko-humanitarno takmičenje u šutiranju trojki pod nazivom "Trojka iz bloka".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Projekat ima za cilj obezbeđivanje sredstava za izgradnju najmanje deset kupatila za socijalno ugrožene porodice u Srbiji.

Takmičenje će se održati 1. juna u dvorištu osnovne škole "Laza Kostić" na Novom Beogradu (u bloku 23, ul. Milentija Popovića 72).

Takmičenje "'Trojka iz bloka"' će se 1. juna po prvi put održati i u Čikagu, u organizaciji američkog ogranka Humanitarne organizacije Srbi za Srbe, a kao specijalni gost turnira biće bivši košarkaški reprezentativac Srbije Vladimir Radmanović član Čikago Bulsa.

Projekat "Trojka iz bloka"' dobio je podršku od proslavljenih srpskih košarkaških reprezentativaca, a sada čelnika Košarkaškog saveza Srbije Dejana Tomaševića i Dejana Bodiroge, te odbojkaških reprezentativaca Dragana Stankovića i Nikole Rosića.

Akciju su podržale i druge javne ličnosti, novinari Vanja Bulića, Slobodan Šarenc i Irina Radović, glumac Andrija Kuzmanovića, beogradskih reperi Boško Škabo Ćirković i grupe THC la Familija i Fantastična četvorka, kao i drugih poznatih sportista i ličnosti iz sveta kulture.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe (www.srbizasrbe.org) pomogla je u poslednjih osam godina 320 višečlanih porodica i prikupila preko 340.000 evra širom sveta.

Više informacija i prijava za učešće na turnir ''Trojka iz bloka'' na szsbeograd@gmail.com ili telefon 011/139-608 i 061/264-6548.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve