Nova vest
Košarka

Nedelja, 12.05.2013.

10:07

Mačvan, Erceg, Savan otkazali Dudi?

Milan Mačvan, Zoran Erceg, Kosta Perović i Stefan Marković otkazali su selektoru Srbije Dušanu Ivkoviću učešće na Evrobasketu, prenosi portal Eurohups.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Pomenutoj četvorci koja je otkazala mogao bi da se priključi i krilni igrač Anadolu Efesa Duško Savanović koji je zatražio vremena da odluči da li će igrati u Sloveniji.

Izveštač grčkog portala sa Fajnal-fora Evrolige u Londonu je istakao da će Duda ipak moći da računa na kapitena Nenada Krstića, te Miloša Teodosića i Nemanju Bjelicu.

Otkaze nekolicine važnih igrača izveštač Eurohupsa Aris Barkas vidi kao šansu za turski Fenerbahče koji se već nekoliko nedelja navodi kao tim koji će preuzeti selektor Srbije.

Ivković je prethodnih nedelja obilazio srpske internacionalce, prvo je obišao srpsku koloniju u Moskvi, a potom je u Istanbulu posetio i igrače koji nastupaju u Turskoj.

Evropsko prvenstvo u košarci igraće se ove godine u Sloveniji od 4. do 22. septembra, a rivali Srbiji u Grupi B biće Bosna i Hercegovina, Litvanija, Makedonija, Crna Gora i Letonija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

212 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve