Nova vest
Košarka

Nedelja, 24.03.2013.

09:34

‘Grobari’ opet podržali Mišića

Navijači Partizana u subotu su na meču sa Solnokom u poslednjem kolu regionalne ABA lige istakli novi transparent podrške Urošu Mišiću.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Grobari’ su ranije na sličan način činili isto, a u “Pioniru” su istakli transparent na kojem je pisalo: “Sjаšite Urošu sа leđа, pаkujete mu slučаj, nаs to vređа”.

Mišić, navijač Crvene zvezde, u decembru je posle usvajanja Zakona o amnestiji pušten iz zatvora, gde je odslužio kaznu zatvora od pet godina. Mišić je pušten šest meseci pre isteka zatvorske kazne na koju je bio osuđen zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića na utakmici između Zvezde i Hajduka u decembru 2007. godine.

On je ponovo završio u pritvoru početkom ovog meseca zbog umešanosti u tuču sa američkim marincima u klubu “Plastik”, ali je pušten iz Okružnog zatvora u četvrtak. Ipak, odlukom Krivičnog vаnpretresnog većа Prvog osnovong sudа ponovo mu je određen pritvor nа predlog tužioca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve