Nova vest
Košarka

Nedelja, 10.03.2013.

19:17

Bajić: Igrali smo 15 minuta

Trener Igokee Dragan Bajić rekao je da je njegov tim protiv Partizana igrao dobro samo u prvih 15 minuta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Igokea je u derbiju 24. kola poražena u Pioniru od Partizana 73:64 i dovela je u pitanje prvo mesto pred završni turnir.

„Dobro smo otvorili utakmicu, igrači su ispoštovali dogovor iz svlačionice. To je trajalo 15 minuta dok Partizan nije pokazao svoje najjače oružje, ofanzivni skok i stekao osam poena prednosti na poluvremenu."

„U drugom delu smo pokušali da skupimo odbranu i iskontrolišemo skok, ali nismo imali snage, a Partizan je pogodio nekoliko šuteva preko ruke“, rekao je Bajić koji je prokometarisao i dešavanja van parketa:

„Sva ova dešavanja su svakako uticala na igrače. Posebno posle utakmice sa Crvenom zvezdom. Moji igrači su od krvi i mesa i nisu bili imuni na to, dva poraza su možda bila posledica toga. Stalno su nam govorili da ćemo pasti, posle 4, pa posle 8, pa psole 12 kola, a mi nismo pali. Jedan drugar iz Zvezde mi je rekao da ćemo morati da poviučemo ručnu da ne bi navukli MMF na vrat. Treba proširivati dovarnu, halu“, dodao je Bajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve