Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 11.02.2013.

01:41

Todorić: Ništa novo, ovo je Srbija

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić izjavio je povodom incidenta u Kragujevcu da je srpska košarka doživela novi udarac.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Ovo nije ništa novo kod nas, ovo je Srbija. Postali smo gori i od Grka, pošto su i oni imali finale i prekid od sat vremena. Mora da se sedne za neki sto i da se vidi kako da se izađe iz ovoga. Ovo je veliki udarac za košarku, koja svakako nije u zdravom stanju", rekao je Todorić.

“Žao mi je igrača i jednog i drugog tima, mislim da su oni večeras pokazali da su pre svega sportski prijatelji, a tek onda protivnici na terenu. Ali očigledno je to nedovoljno da bi se jedna ovakva manifestacija završila kako treba”, dodao je sportski direktor Partizana.



Finale Kupa Radivoja Koraća Partizan – Crvena zvezda prekinuto je sredinom treće četvrtine, a potpredsednik KSS Dejan Tomašević obrazložio je odluku brigom za bezbednost igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve