Nova vest
Košarka

Petak, 25.01.2013.

13:31

Čović: Laž da smenjujemo Vukoičića

Povodom medijskih spekulacija o navodnoj smeni trenera KK Crvena zvezda Telekom Vlade Vukoičića, usledio je demant predsednika "crveno-belih" Nebojša Čović.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Vrlo dobro znam kako i na koji način se prave tendenciozne infromacije u clju destabilizacije kluba. Vrlo jasno ću da kažem da niti smo razmišljali niti razmišljamo o bilo kakvoj smeni trenera. Uprava kluba čvrsto i iskreno stoji iza gospodina Vlade Vukoičića. Njemu su odrešene ruke i obezbeđeni svi uslovi za normalan rad. – naglasio je Čović.

Predsednik je nastavio sa štiti šefa stručnog štaba od svih insinuacija tog tipa.

"Sve druge priče na ovu temu predstavljaju notornu laž i izmišljotinu. A, što se tiče igrača i u njih imamo puno poverenje i očekujem da će u nastavku sezone pružati još bolje partije", istakao je Čović.

Čović takođe smatra da je Crvena zvezda i dalje na dobrom putu da ostvari zacrtane ciljeve za ovu sezonu.

"Doživeli smo tri poraza, od toga dva na teškim gostovanjima. Međutim, i porazi su sastavni deo sporta i oni ne mogu da nas uzdrmaju na bilo koji način, jer je klub na stabilnim nogama. Sve svoje obaveze smo izmirili, na vreme ih izmirujemo i ne dugujemo nikom ništa. To je osnovni preduslov da možemo normalno da radimo. Sve one koji su nestrpljivi mogu da razumem, ali svi oni treba da se prisete da KK Crvena zvezda u junu 2011. godine gotovo da nije ni postojao. Ono što je urušavano deset i više godina ne može da se popravi za nepune dve, bez obzira na opravdane želje. Pre zore ne može da svane", zaključio je Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve