Nova vest
Košarka

Petak, 28.12.2012.

18:40

Teo i Krstić bolji od Savanovića

Moskovski CSKA pobedio je na svom parketu Anadolu Efes sa 90:71 , u prvom kolu Top16 faze Evrolige.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Odličan duel u prestonici Rusije rešen je krajem treće i početkom poslednje deonice kada se domaći sastav odlepio na dvocifrenu razliku.

U prvom poluvremenu ekipu Etorea Mesine predvodio je Miloš Teodosić koji je svih 11 poena ubacio tokom prve dve četvrtine, a u nastavku su odlični bili Soni Vims i Nenad Krstić.

Gosti iz Istanbula su, predvođeni fantastičnim Džordanom Farmarom, igrali odlično u većem delu utakmice, u trećoj deonici su i vodili, ali CSKA je pojačao kada je to bilo potrebno i na kraju je slabio ubedljivu pobedu.

Soni Vims i Nenad Krstić imali su po 22 poena i tri skoka, Teodosić je pored 11 poena imao tri asistencije, a Vlada Micov ubacio je četiri poena za 20 minuta. Za CSKA je igrao i Teo Papalukas koji je potpisao pre nekoliko dana.

U sastavu Efesa, Farmar je bio jedini dvocifreni sa 24 poena, a po devet su postigli Semih Erden i Kerem Gonlum. Duško Savanović je za 23 minuta imao sedam poena.

CSKA se sada pridružio Realu i Unikahi koji su u četvrtak slavili pobede u E grupi, a ostalo je da svoj meč u ovoj grupi odigraju PAO i Žalgiris.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve