Nova vest
Košarka

Petak, 28.12.2012.

08:45

Humani gest Vladimira Štimca

Srpski košarkaš Vladimir Štimac paketima UNICEF igračaka i Laguninih knjiga darovao Centre za rani razvoj dece Udruženja građana ”Roditelj” u Beogradu i Nišu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Štimac trenutno brani boje Banvita, a pošto zbog obaveza nije u mogućnosti da sam preda poklone, u njegovo ime su to uradili predstavnici UNICEF-a, ali njegov humani gest nije prošao nezapaženo.

Veoma mi je drago sto ću ovim gestom mališanima omogućiti da imaju bolje uslove za rast i razvoj. Nadam se da ću makar malo pomoći Centrima za rani razvoj u Beogradu i Nišu, da uz pomoć doniranih UNICEF igračaka i knjiga lakše sprovode program u radionicama. Žao mi je sto nisam u mogućnosti da zbog profesionalnih obaveza učestvujem u radionicama, ali obećavam da ću prvom prilikom, kada stignem u Beograd, posetiti Centar i druziti se sa mališanima”, rekao je Štimac.

Centri za rani razvoj dece koji su uspostavljeni uz podršku UNICEF-a i prvi su takve vrste u zemlji.

Predsednica Udruženja „Roditelj“ Dragana Soćanin zahvalila se na tom humanom gestu i velikodušnom poklonu koji će, kako kaže, umnogome doprineti obogaćivanju sadržaja radionica koje ovo udruženje organizuje.

Smatramo ovo dvostruko humanim činom jer kupovinom UNICEF igračaka pomažu se mališani kojima je pomoć najpotrebnija, ali i rad u našim centrima. Mislimo da o ovakvim gestovima ne treba ćutati, već ohrabriti sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti, da krenu stopama Vladimira Štimca i pomognu što kvalitetnije i uspešnije odrastanje naše dece”, rekla je Dragana Soćanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve