Nova vest
Košarka

Četvrtak, 27.12.2012.

17:42

"Traore pojačanje ako je zdrav"

Trener Crvene zvezde Vlada Vukoićić izjavio je da će Ali Traore biti veliko pojačanje pod uslovom da bude fizički potpuno spreman.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Ne bih da govorim unapred. Traore je igrač koji ima rejting i u Francuskoj i u Evropi. S te strane mi očekujemo mnogo od njega, ali postoji specifična situacija jer je bio povređen u periodu iza nas. On će prvo proći lekarske preglede i zahteve našeg medicinskog tima, a ako ih prođe, moći ćemo da kažemo da ga imamo do kraja sezone“.

„Ukoliko je to onaj Traore kojeg znamo od ranije, to je pojačanje za svaki tim na ovom nivou. On može mnogo da nam pomogne kada je igra pod košem u pitanju, pokriva i četvorku i peticu. Atletski je dominantan i košarkaški ’pismen’, a pokazao je da zna da igra i u velikim timovima pod pristikom“, dodao je Vukoičić.

Francuski reprezentativac koji je pojačao Crvenu zvezdu napisao je na svom tviter nalogu da će "za deset dana početi da trenira".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve