Nova vest
Košarka

Četvrtak, 29.11.2012.

12:53

Savović: Verovao sam u sebe i šut

Crvena zvezda Diva plasirala se u Top 16 fazu Evrokupa već posle četiri kola, a junak ključne pobede protiv Dinama bio je Boris Savović.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Krilni košarkaš "crveno-belih" je dve sekunde pre kraja pogodio trojku za 97:94, i doneo slavlje Zvezdi na Sardiniji.

"Rakočević je uradio veliku stvar, jer je navukao dva igrača na sebe. Verovao sam u sebe i poslednji šut. On je ušao, ostavio me samog sa loptom u ćošku, a ona je kao kap prošla kroz obruč", rekao je Savović.

Savović je istakao je da ostvarena velika pobeda i pohvalio je igru čitave ekipe.

"Imali smo problematičan period koji je Sasari iskoristio, ali i tu smo pokazali kakva smo ekipa. Pobediti Sasari i kod kuće i u gostima je veliki uspeh. Utakmicu smo odlično odigrali, pogotovo u odbrani pošto smo ih spustili na dosta manji broj poena nego što su dali u Beogradu", zaključio je Savović.

Košarkaši zvezde vode u H grupi Evrokupa sa maksimalnim učinkom od četiri pobede, dok u ABA ligi dele treću poziciju sa šest pobeda i četiri poraza.

Naredni meč crveno-beli odigraće u nedelju protiv Širokog od 17 časova u hali "Pionir", dok će u petom kolu Evrokupa 5. decembra gostovati Orleanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve