Nova vest
Košarka

Sreda, 21.11.2012.

08:17

Poznati svi polufinalisti Liga kupa

Košarkaši Metalca pobedili su beogradsku Mega Vizuru sa 95:66 i plasirali se u polufinale Liga kupa Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Valjevci, kojima su nedostajali Balmazović i Đukanović, u drugom poluvremenu su slomili otpor mlade ekipe iz Beograda, koja je nastupila bez sedam prvotimaca s obzirom na to da u subotu te dve ekipe igraju utakmicu devetog kola Košarkaške lige Srbije.

Najefikasniji su bili Nikola Tomašević sa 20, Bojan Bakić sa 18 i Marko Dujković sa 12 poena kod Metalca, dok je Nikola Majić sa 17 poena jedini imao dvocifreni učinak u ekipi Mege.

Polufinalisti su već postali Knjaževac, posle pobede nad Smederevom 1953 sa 95:66, Radnički FM, trijumfom nad Meridijanom u Futogu sa 82:80, i niški Konstantin, posle pobede nad Železničarem u Inđiji sa 79:65.

Pobednik Liga kupa Srbije igraće na završnom turniru za Kup Radivoja Koraća, u februaru 2013. u Kragujevcu. Na tom turniru učestvovaće jadranski ligaši Partizan, Crvena zvezda i Radnički KG, kao i četiri najbolje plasirane ekipe Košarkaške lige Srbije, posle 13 odigranih kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve