Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 19.11.2012.

17:32

Dario Šarić vozio pijan

Najveći talenat hrvatske košarke Dario Šarić najverovatnije će ostati bez vozačke dozvole, jer je pod dejstvom alkohola oštetio tri automobila u Šibeniku.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Pritom je vozio automobil kojim, po saobraćajnim pravilima u Hrvatskoj, ne bi smeo da upravlja jer ima samo 18 godina a u pitanju je bio terenac velike kubikaže.

On je u noći između petka i subote upravljao vozilom marke "Jeep", nad kojim je zbog klizavog asfalta izgubio kontrolu i oštetio tri parkirana automobila.

Šarić se pod dejstvom alkohola vraćao sa proslave povratka haških optuženika Gotovine i Markača, a posle prekršaja je napustio mesto nesreće i nije vlasnicima oštećenih automobila ostavio nikakve podatke.

Pronađen je nešto kasnije, a na alko testu se pokazalo da u sistemu ima više alkohola nego što je zakonom dozvoljeno, pa mu najverovatnije preti doživotna zabrna upravljanja motornim vozilima, što njegova porodica smatra dovoljnom kaznom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve