Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 19.11.2012.

16:48

Bjelica za B92: Grupa nije laka

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica ove sezone jedan je od nosilaca igre u ekipi Kaha Laboral – dočekao je, kako kaže, svojih pet minuta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U intervjuu za B92 Bjelica je prokomentarisao grupu za Evropsko prvenstvo koju je Srbija dobila, rekao da se nada da ’orlovi’ mogu daleko da doguraju, a razgovarali smo i o povredi lista, njegovim igrama ove sezone i otkazu Dušku Ivanoviću.

S obzirom da je bila u poslednjem šeširu, Srbija je dobila zadovoljavajuću grupu za EP u Sloveniji (4-22. septembra). Rivali našoj selekciji biće Makedonija, Litvanija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i Letonija.

„Možda na prvi pogled deluje da je grupa laka, ali u stvari su sve to odlične reprezentacije. Recimo, Crna Gora pojačana Pekovićem i Vučevićem biće jedna od boljih selekcija na Evropskom šampionatu. Jedino se možda Letonci mogu svrstati među slabije ekipe, ali i oni nisu loš tim i svakako mogu da naprave iznenađenje. Drago mi je što smo u grupi sa reprezentacijama iz SFRJ i mislim generalno da nam je grupa dobra. Naravno, nikoga ne treba potcenjivati, mi i nemamo pravo to da činimo nakon proteklih kvalifikacija“, kaže 24-godišnji Bjelica za B92.

Kompletan intervju sa Nemanjom Bjelicom pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve