Nova vest
Košarka

Četvrtak, 15.11.2012.

08:16

‘Crno-bele’ izgubile u Francuskoj

Košarkašice Partizana doživele su tek drugi poraz ove sezone, pošto su u meču četvrtog kola Evrokupa izgubile od francuskog Basket Lendsa sa 86:72.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Crno-bele’ su u evropskom takmičenju ostvarile dva trijumfa i isto toliko poraza, ali su odradile sve gostujuće mečeve, pošto će u preostale dve runde u Hali sportova dočekati Prag i Dinamo iz Moskve. Izabranice Marine Maljković su u regionalnoj MŽRKL ligi inače nezaustavljive, pošto su nanizale sedam trijumfa.

U prvom meču sa Basket Lendsom, srpske šampionke su bile ubedljive sa 77:57. Ovoga puta Francuskinje su bile dominantne tokom skoro celog meča. Jedino je u prvoj četvrtini bilo neizvesno, pošto su tu deonicu dobile sa 20:19, a od tada su diktirale tempo i pred poslednji period vodile sa čak 22 razlike. ’Crno-bele’ su tada zaigrale agresivnije, a pošto je bilo kasno za preokret, jedino su uspele da smanje zaostatak do kraja susreta.

Najbolja u redovima Partizana bila je Marina Mandić sa 16 poena, dok jedan manje postigla Tamara Radočaj, koja je imala i devet skokova i šest asistencija. Pobedničku ekipu predvodila je Karmen Guzmen sa 19 poena, četiri skoka i sedam asistencija.

U narednom kolu, Partizan sledeće srede dočekuje Prag. Sledeća utakmica izrabranice Marine Maljković očekuje u subotu od 20 časova u Hali sportova protiv Mladog Krajišnika u regionalnoj MŽRKL ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve