Nova vest
Košarka

Utorak, 23.10.2012.

19:26

Mlade košarkašice dobile selektore

Na devetoj sednici Komisije za žensku košarku, određeni su selektori mlađih ženskih reprezentativnih selekcija.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Radenko Varagić i dalje će predvoditi selekciju do 20 godina, Zoran Kovačić nastaviće da vodi brigu o najboljim juniorkama, dok će umesto Miloša Pavlovića, selektor kadetkinja biti Zoran Tir.

Komisija za žensku košarku donela je odluku da selektori ubuduće sami biraju stručne štabove, dok će KSS svakoj selekciji dodeliti po jednog mladog trenera čiji će zatadak biti da stiče znanje i neophodno iskustvo.

Juniorska selekcija koju pored šampionata Evrope očekuje i nastup na Svetskom prvenstvu, biće na okupu već u decembru kad ih očekuje učešće na turniru u španskom Bilbau. Kadetkinje će prvo okupljanje imati početkom januara, posle čega će imati sedmodnevne pripreme u Novom Bečeju.

Seniorska reprezentacija koju očekuje učešće na Evropskom prvenstvu u Francuskoj imaće poslednjih dana decembra trodnevne pripreme (26. - 28. decembar). Izabranice selektorke Marine Maljković 28. decembra odigraće u Kragujevcu i revijalnu utakmicu u okviru Memorijala "Gordana Goca Bogojević“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve