Nova vest
Košarka

Utorak, 23.10.2012.

00:55

B92: Majkl Skot novo krilo Zvezde

Nekadašnji košarkaš kragujevačkog Radničkog i Šarlroa, Majkl Skot, novi je košarkaš Crvene zvezde Diva, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Krilni igrač koji se i tokom proleća pominjao kao moguće pojačanje kluba sa Malog Kalemegdana, stiže u Beograd samo dva dana pošto je otkaz dobio Amerikanac Moris Almond.

Skot je prošle sezone uz još jednog Amerikanca Dejvida Sajmona (koji je otišao u Astanu) bio glavni adut i najbolji igrač Miroslava Nikolića u ekipi Radničkog.

26-godišnji krilni igrač, igrao je na Univerzitetu Kent Stejt, a u Evropi je nastupao za Trabzon, mađarski Kermend, nemački Getingen.

Pažnju ljubitelja košarke u Srbiji privukao je odličnim igrama tokom 2012. u Kragujevcu, ali i ponašanjem van terena, kao i humanitarnim akcijama koje je organizovao u tom gradu.

Novu sezonu počeo je u dresu Šarlroa, za koji je poslednji meč odigrao tokom prethodnog vikenda, i bio zapažen u pobedi nad velikim rivalom Ostendeom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve