Nova vest
Košarka

Petak, 12.10.2012.

23:55

Crni petak, Novak izuzetak

Petak, 12. oktobar je dan koji će srpski sportisti želeti da što pre zaborave - fudbaleri, košarkaši i jedna teniserka.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Osim Novaka Đokovića, poraze su redom beležili A i mlada reprezentacija Srbije, košarkaši Partizana mt:s, te Ana Ivanović.

Jedini koji je osvetlao obraz srpskog sporta u petak bio je Novak Đoković koji se plasirao u polufinale Mastersa u Šangaju. Naš najbolji teniser će u subotu uz prenos na televiziji B92 igrati protiv Tomaša Berdiha.

To je bilo ranije u toku dana, uveče su usledila četiri poraza naših sportista.

Reprezentacija Srbije je i pored dobre igre doživela debakl od Belgije na Marakani sa 3:0. Selektor Siniša Mihajlović je razočaran što meč nije rešen brojnim šansama u prvom poluvremenu. Za četiri dana Srbija gostuje Makedoniji.

Minimalan poraz u Engleskoj zabeležila je U21 selekcija naše zemlje. Selektor Aleksandar Janković smatra da njegov tim ima aktivan rezultat za revanš. Plasman u EP "orlići" će pokušati da ostvare u Kruševcu 16. oktobra.

Košarkaši Partizana mt:s počeli su sezonu u Evroligi porazom u Istanbulu od Bešiktaša sa 81:65. Trener Duško Vujošević veruje da će i ovaj poraz pomoći njegovom mladom timu da napreduje. U sledećem kolu Partizan dočekuje moskovski CSKA 18. oktobra.

A najbolja srpska teniserka Ana Ivanović stala je u četvrtfinalu WTA turnira u Lincu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve