Nova vest
Košarka

Sreda, 10.10.2012.

19:59

Igor Milošević u Panatinaikosu

Bivši košarkaš Crvene zvezde Igor Milošević karijeru će nastaviti u Panatinaikosu, a paraf na ugovor će staviti u četvrtak.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Miloševića su još prošle nedelje povezivali sa Atinjanima, ali je sve dogovoreno u sredu, a on će u dresu najuspešnijeg grčkog kluba u istoriji debitovati sledeće nedelje.

Poslednjih godina, od kada je napustio beogradske ’crveno-bele’ 2008. godine, Milošević je imao velike probleme sa povredom, a prošle sezone je igrao za nemački Braunšvajg, gde je beležio 7,7 poena i 2,5 asistencije po meču.

Milošević, uz srpski, ima i grčki pasoš, tako da će u Panatinaikosu imati status domaćeg igrača. Karijeru je počeo u Iraklisu, dok je u toj zemlji igrao i za Olimpijakos i Marusi. Od 2010. godine, kada je napustio Grčku, branio je boje i Lijetuvos Ritasa, Trabzonspora i Astane, kao i već pomenutog Braunšvajga.

Grčki šampionat, inače, nije počeo prošle nedelje zbog štrajka klubova zbog sukoba sa državnom televizijom ERT. Uprkos tome što im zahtevi nisu ispunjeni, klubovi su odustali od štrajka pa će se predstojećeg vikenda igrati košarka u Grčkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve