Nova vest
Košarka

Četvrtak, 27.09.2012.

16:40

Jović: Biće teško protiv Olimpije

Kapiten košarkaša Radničkog Stefan Jović rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv ljubljanske Olimpije u okviru prvog kola Jadranske lige.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Jović je dodao i da veruje da će njegov tim pokazati na terenu da je kvaliteteniji od protivnika.

"Dolazi nam evroligaška ekipa, koja je skup dobrih pojedinaca. Neće nam biti nimalo lako. Mislim da smo kvalitetnija ekipa, ali to moramo da potvrdimo na parketu. Ključ uspeha u ovoj sezoni trebalo bi da bude jaka odbrana i brzi kontranapadi. U početku priprema imali smo previše oscilacija u igri, pojedini košarkaši su se kasnije priključili, sada smo podigli formu i spremni smo za premijeru", rekao je Jović.

On je dodao mu je čast što će u novoj sezoni kao kapiten predvoditi ekipu Miroslava Nikolića.

"Ovo je veliki korak u mojoj karijeri, ogroman izazov i odgovornost za mene. Svojim zalaganjem na treninzima i požrtvovanjem u igri, trudiću se da se u ovako jakom timu izborim za stalno mesto na terenu", rekao je Jović.

Jović otrkiva da svi u klubu jedva čekaju premijeru pred krcatim tribinama.

"Prošle sezone sam bio u Jezeru par puta, pratio sam Radnički kao navijač. Uveren sam da uz podršku navijača možemo do prve ovosezonske pobede. Crveni đavoli su jedna od najboljih navijačkih grupa u zemlji, uz njihovu pomoć, ali i onih kojima je Radnički u srcu, možemo da proslavimo prvu pobedu", zakljucio je Jović.

Utakmica prvog kola Jadranske lige Radnički - Olimpija igra se u subotu od 17 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve