Nova vest
Košarka

Utorak, 25.09.2012.

19:26

Miljenović ipak ide iz Partizana

Jedan od najtalentovanijih igrača naše zemlje Nenad Miljenović ipak napušta Partizan mt:s.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Mladi plejmjeker je u utorak u prostorijama kluba sporazumno raskinuo ugovor sa šampionom Srbije.

On je u razgovoru sa sportskim direktorom crno-belih Draganom Todorićem došao do zaključka da je za njega najbolje da ode u drugi klub gde će imati veću minutažu i prostor za razvoj, potvrđeno je za B92.

Prema pisanju beogradskih medija Miljenović će karijeru nastaviti u Radničkom, ali je trener Miroslav Nikolić za B92 demantovao da je mladi reprezentativac potpisao ugovor sa Kragujevčanima.

„Nismo doveli Miljenovića. Mi jesmo zainteresovani za njega, ali ko ne bi bio zainteresovan za mladog reprezentativca i jednog od najtalentovanijih igrača naše zemlje. Ako hoće da igra neka dođe kod mene“, rekao je Nikolić za B92 uz komentar da od prošle sezone nije imao kontakt sa mladim plejmejkerom.

Podsetimo, šampiona Srbije napustio je već jedan mladi reprezentativac pošto je centar Nemanja Bešović odlučio da raskine ugovor zbog male minutaže i dugovanja, a trener crno-belih Duško Vujošević je izjavio da ’nema slučaja Miljenović’ optuživši medije da se stavljaju u funkciju Partizanovih rivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve