Nova vest
Košarka

Petak, 24.08.2012.

13:43

Zvezda igra za malu Tamaru

Košarkaši Crvene zvezde odigraće u Kraljevu humanitarni meč protiv Sloge, a sav prihod od utakmice biće namenjen za lečenje petogodišnje Tamare Milićević.

Izvor:

Autor:

Default images

Tamara je obolela od malignog tumora na mozgu i za lečenje u Rusiji neophodno je 30 hiljada evra.

"Najmanje što smo mogli da uradimo je da na ovaj način učestvujemo u akciji. Pozivam sve navijače Crvene zvezde, ali i istinske ljubitelje košarke u Kraljevu da dođu u dvoranu kraj Ibra i na taj način daju svoj doprinos ovoj humanitarnoj utakmici", rekao je trener CZ.

Milivoje Lazić je zatim dodao.

"Mi ćemo se potruditi da uživaju u vrhunskoj košarkaškoj predstavi. Nadam se da će mala Tamara dobiti svoju životnu bitku, a mi smo svim srcem uz nju", zaključio je trener Crvene zvezde Milivoje Lazić.

Šef stručnog štaba crveno-belih je rekao da će meč protiv Sloge iskoristiti za uigravanje i isprobavanje taktičkih varijanti.

"Zadovoljstvo nam je što igramo u Kraljevu, jer tamo imamo mnogo prijatelja. To je grad koji voli i živi za ovaj sport, a publika je veoma košarkaški potkovana", kazao je Lazić.

On je zatim analizirao prvi duel sa rumunskim Asesoftom koji je Zvezda pobedila posle produžetka rezultatom 94:87 (79:79).

"Namera je bila da na startu odigramo sa lakšim protivnikom, ali imali smo nekoliko neplaniranih otkaza tako da je jedini rival bio Asesoft. Rumunski šampion ima jak, iskusan i uigran tim. Loše smo igrali u prvom poluvremenu što je posledica napornih treninga na Zlatiboru. Kako je vreme odmicalo došli smo do svežine i polako su počeli da se vide obrisi naših ideja koje uvežbavamo", naglasio je Lazić.

On je dodao da je zadovoljan pristupom igrača i njihovom željom da pobede, ali da je još rano bilo šta komentarisati kada je igra u pitanju.

Humanitarni meč Sloga - Crvena zvezda igra se u nedelju od 17.30 sati u Kraljevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve