Nova vest
Košarka

Utorak, 21.08.2012.

20:45

Ivković: Moramo bolje kada nema Tea

Selektor košarkaša Srbije Dušan Ivković bio je zadovoljan pre svega povratkom kapitena Nenada Krstića nakon utakmice sa Slovačkom.

Izvor: B92, KSS.rs

Autor:B92, KSS.rs

Default images

Srbija je lako savladala Slovake u gostima u trećem kolu kvalifikacija za šampionat Evrope 2013. godine.

„Ovo je bila veoma važna utakmica za nas posle poraza od Crne Gore. Mislim da smo dobro odigrali. Slovačka je dobro počela, posebno Anton Gavel sa šutem za tri poena.“

„Primili smo čak 24 poena u prvoj četvrtini, ali smo od druge dobro kontrolisali utakmicu, uspostavili balans spolja i pod košem, za šta je zaslužan povratak Nenada Krstića, koji je izuzetno važan igrač za naš tim. Imali smo i dobar procenat šuta, ali moramo unaprediti organizaciju igre kada na terenu nije Miloš Teodosić, jer je činjenica da smo mnogo lopti izgubili u četvrtoj četvrtini kada on nije igrao. Idemo iz utakmice u utakmicu i okrećemo se Estoniji“, zadovoljan je bio selektor Dušan Ivković .

Jedan od boljih u timu Srbije bio je i Danilo Anđušić .

„Čestitam saigračima na pobedi. U prvoj četvrtini dopustili smo Slovacima dosta lakih poena i otvorene šuteve za tri poena. U drugoj smo bolje igrali u odbrani, stekli 15 poena prednosti i do kraja smo je uspešno održavali i povećavali. Imali smo mnogo izgubljenih lopti što treba ispraviti. Okrećemo se sledećoj utakmici“, istakao je Danilo Anđušić .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve