Nova vest
Košarka

Četvrtak, 19.07.2012.

23:18

Rodman sreo oca posle 42 godine!

Bivša NBA zvezda Denis Rodman posle 42 godine konačno se sreo sa ocem, tokom egzibicione utakmica na Filipinima.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Filander Rodman Junior ima 29 dece sa 16 žena, a bio je iznenađen što je Denis pristao da se vidi sa njim u sredu u Manili, gde je pokušao da ga vidi još pre šest godina.

"Bilo je sjajno, pokušao sam da se sretnem sa njim već nekoliko godina. A onda, prošle noći, bum, sreo sam ga. Bio sam veoma srećan i iznenađen", izjavio je stariji Rodman.

Filander Rodman na Filipinima živi skoro 50 godina, Denisu je želeo da objasni da nije napustio svoju porodicu u SAD-u, ali su imali samo tri minute vremena za rukovanje i pozdrav. Denis je dobio njegov broj telefona i navodno obećao da će ga pozvati.

Stariji Rodman je rekao da Denis nije čak ni želeo da priča sa njim pre šest godina, ali se ohrabrio i ponovo pokušao da ga sretne pošto ga je bivša zvezda Pistonsa i Bulsa na pres konferenciji u utorak pozvala da gleda meč u sredu.

"Nisam mrzeo čoveka koji me je doneo na ovaj svet. U stvari, ako ga vidim, reći ću mu, ti si moj prijatelj", rekao je tada Denis.

Tokom pauze, nekoliko sekundi pre kraja utakmice, Denis je zgrabio mikrofon i svima saopštio da je njegov otac prisutan u areni i pokazao na njega. Masa je aplaudirala, a stariji Rodman je ustao sa crvenim kačketom na glavi i rekao: "Da, Denis Rodman je moj sin".

"On je prihvata za oca, ovo je prvi put da me je ikada nazvao ocem", rekao je posle Filander, 71-godišnji vijetnamski veteran koji je vlasnik restorana "Rodman's Rainbow Obamaburger" u severnom filipinskom mestu Anđeles Siti.

Denis je na Filipine stigao sa NBA "Alumni" timom u kojem igraju i druge legende NBA lige, Skoti Pipen, Horas Grent i Mič Ričmond, a igrali su protiv bivši najboljih profesionalnih igrača Filipina, i naravno pobedili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve