Nova vest
Košarka

Sreda, 18.07.2012.

17:58

Radnički želi Igora Rakočevića?

Iako se poslednjih dana pominje kao potencijalni pojačanje Crvene zvezde, Igor Rakočević bi karijeru mogao da nastavi i u kragujevačkom Radničkom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

To je potvrdio predsednik kluba Ivan Grujin koji je istakao da je trener Miroslav Nikolić zainteresovan i za Amerikanca Eltona Brauna, koji se dovodi u vezu za Partizanom.

"Stvaramo uslove za nove "jake" ugovore, koji omogućavaju da Kragujevčani uđu u ravnopravnu trku sa najdirektnijim rivalima na Jadranu, ali i u zemlji za predstojeći nacionalni kup i prvenstvo. Uz pregovore o nastavku saradnje sa delom dosadašnjeg igračkog kadra, "na meti" su i potencijalne novajlije za koje je zainteresovan stručni štab na čelu sa Miroslavom Mutom Nikolićem. Neki od njih su zvučnih imena, poput ovih dana prisutnih u domaćim medijima, Rakočevića i Brauna", izjavio je Ivan Grujin.

Muta Nikolić je već sarađivao sa Rakočevićem i to vrlo uspešno, pre deset godina zajedno su bili članovi ekipe podgoričke Budućnosti u sezoni kada je ovaj tim osvojio duplu krunu u SR Jugoslaviji.

Rakočević je poslednjih dana pregovarao sa čelnicima Crvene zvezde, dok je Braun figurirao kao potencijalno pojačanje Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve