Nova vest
Košarka

Petak, 29.06.2012.

08:13

Žurnal: Pešić traži raskid ugovora?

Trener Cvene zvezde DIVA Svetislav Pešić zatražio je od arbitražne komisije FIBA da mu omogući raskid ugovora sa tim klubom, piše zurnal.rs.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Oni su potvrdu te vesti dobili od "nekoliko dobro obaveštenih menadžerskih krugova", ali se ne navodi razlog te odluke iskusnog trenera.

Žurnal piše da je tužba stigla u FIBA pre nedelju dana. Spekuliše se da je Pešić već u pregovorima sa Cedevitom, ali je on to demantovao u izjavi pre nekoliko dana.

Svetislav Pešić je posle završetka finalne serije plej ofa najavio da će razmisliti o novoj sezoni kada se odmori, a predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović da će trener ostati na klupi i sledeće sezone.

Pešić je od marta selektor Nemačke.

Crvenu zvezdeu, koja je dobila pozivnicu za nastup u Evrokupu, ranije je napustio reprezentativac Srbije Nemanja Nedović.

Beogradski dnevnik list piše i da je Zvezda obezbedila pozamašan budžet za narednu sezonu i da su još nepoznati razlozi za takvu odluku Pešića.

Proslavljeni stručnjak je već vodio 'crveno-bele' u sezoni 2008-09, a na početku ove se vratio i potpisao ugovor na dve godine, sa mogućnošću produžetka na još jednu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve