Nova vest
Košarka

Petak, 22.06.2012.

09:05

Partizan doveo centra iz Vršca

Dan pošto je ostao bez trenera, šampion Srbije Partizan mt:s doveo je prvi pojačanje za predstojeću sezonu, 17-godišnjeg centra Nikolu Milutonova.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Momak rođen 1994. godine visok je 212 centimetara, a među 'crno-bele' stiže iz Hemofarma, a Vrščani će na ime odštete dobiti 75.000 evra.

Milutinov je sa Partizanom potpisao četvorogodišnji ugovor, što predstavlja veliku pobedu kluba iz Humske, s obzirom da su za usluge talentovanog centra bili zainteresovani brojni klubovi iz okruženja, ali i iz ostaka Evrope.

"Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Zajednički smo odlučili da je Partizan idealna sledeća stanica u njegovom daljem razvoju. Dogovorili smo saradnju na četiri godine, sa vrlo jasnim programom i planom. Želim da se zahvalim Hemofarmu, Nikola je proveo tamo dve lepe godine, pre svega radeći sa Žarkom Vučurovićem", potvrdio je za "žurnal.rs" menadžer igrača Marko Jelić.

Vlade Divac, Željko Rebrača, Nenad Krstić, Nikola Peković, svi su oni u Partizanu postali najbolji centri sveta, da li je red na Milutinova, videćemo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve