Nova vest
Košarka

Subota, 26.05.2012.

14:26

Jovanović: Vojvodina je nezgodna

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović izjavio je da Vojvodina neće biti nimalo lak protivnik u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Vojvodina je obezbedila četvrto mesto, koje su pritajno želeli i koje može da im donese i izlaz na regionalno takmičenje, kao i plej-of nacionalnog prvenstva."

"Sada su potpuno rasterećeni. Pokriveni na svih pet pozicija i sigurno je da će biti nezgodan rival."

" Naš osnovni zadatak je da napravimo ravnotežu izmedju spoljnih i unutrašnjih pozicija, kako bi došli do trijumfa", rekao je Jovanović.

Polufinalna serija igra se na dve dobijene utakmice, a crno -beli su kao lider ligaškog dela takmičenja obezbedili prvenstvo domaćeg terena.

"Ove sezone igrali smo dva puta sa Vojvodinom. Savladali ih pre nekoliko dana ubedljivo u Pioniru, što i nije pravi odraz snaga, ako uzmemo u obzir da smo od istog rivala izgubili u Novom Sadu. Oni imaju kvalitetan sastav što su pokazali partijama u KLS, gde su kao lider izborili plasman u Superligu Srbije", dodao je Jovanović.

Prvi polufinalni meč Partizan - Vojvodina igra se sutra od 19 časova hali Pionir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve