Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 14.05.2012.

18:01

Bratić: "Odbranom do pobede"

Košarkaš Radničkog iz Kragujevca Saša Bratić očekuje da će se njegov tim revanširati Radničkom FMP za poraz u prvom delu sezone.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Dobro poznajemo Radnički FMP. Mladi su i perspektivni, orijentisani su na bekovima koji su nosioci igre u napadu i dobri su šuteri. Neće nam biti lako, ali sam siguran da možemo da ponovimo pristup iz većeg dela utakmice protiv Partizana, naročito u fazi odbrane gde smo igrali agresivno, pa smo kontrolisali igru u većem delu utakmice", izjavio je Bratić pre meč 12. kola ASL.

“U završnici je došlo do pada koncentracije, naročito u odbrani, oni su to iskoristili i zasluženo pobedili. Mislim da protiv FMP možemo da iskontrolišemo njihove šuteve. U tom slučaju, pobeda neće izostati”, dodao je Bratić.

U meču sa Partizanom lakše povrede doživeli su Sajmon i Pavković.

“Sajmon je rovit posle povrede u jednom jačem duelu ispod obruča Partizana, pitanje je da li će nastupiti protiv FMP-a. Biće izvesno tek nakon poslednjeg treninga, a ukoliko i dalje oseća bol u kolenu, verovatno neće zaigrati. Pavković je, takođe, pretrpeo povredu, posečena mu je usna, ali to je sanirano i on će nastupiti u sledećem meču. Svi ostali igrači su zdravi i na raspolaganju su”, kaže Bratić.

Kragujevački Radnički trenutno je drugi na tabeli sa skorom 8-3, dok BKK Radnički zauzima šestu poziciju sa četiri pobede i sedam poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve