Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 14.05.2012.

17:44

Kirilenko: "Navijači, izvinite"

Krilni košarkaš CSKA Andrej Kirilenko izjavio je da Olimpijakos zaslužio pobedu u finalu Evrolige i izvinio se navijačima za poraz.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Ovo je veoma razočaravajući poraz. Čestitam Olimpijakosu, odigrali su sa mnogo hrabrosti i srca i kaznili su nas u poslednjoj četvrtini. Želim da se izvinim navijačima koji su nam pružili sjajnu podršku. Mi smo razočarani kao i oni, imamo odličan tim, ali teško je izvući maksimum u prvoj godini kada je tim tek formiran”, izjavio je ‘Kalašnjikov’.

“Prošle sezone nismo prošli ni u Top 16 fazu, a sada smo igrali finale. Naravno, želeli smo da osvojimo trofej, ali iskreno govoreći – Olimpijakos nas je nadigrao. Bili su bolji u poslednjoj četvrtini, počeli su da ubacuju trojke, a mi nismo odgovorili”, dodao je Kirilenko.

On kaže da je u poslednjoj deonici napad CSKA jednostavno stao i dodaje:

“Veoma mi je teško da objasnim šta se dogodilo. Jednostavno smo prestali da igramo i nismo preživeli do poslednjeg zvuka sirene”.

Razočaran porazom bio je i plejmejker Džamont Gordon.

“Utakmica je bila u našim rukama, ali oni su počeli da pogađaju šuteve i bili su u velikom naletu. Zaista smo želeli da osvojimo trofej, ali nismo mogli da završimo posao koji smo započeli. Razočaran sam”.

Analizu fajnal-fora u Istanbulu pročitajte u temi Saše Ozma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve