Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 14.05.2012.

10:03

Kako se zagreva Blejk Grifin

Blejk Grifin je poznat po fenomenalnim zakucavanjima, trijumfovao je i na takmičenju na "All Staru", ali ništa manje spektakularan nije kad se zagreva.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Krilni centra Los Anđeles Klipersa pripremao se za početak ključnog meča njegovog tima u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije protiv Memfis Grizlisa.

I dok se većina igrača lagano zagreva i priprema telo za naporan meč (posebno ako je u pitanju sedmi u seriji), Grifin je odlučio da izvede dvoručno zakucavanje sa okretom od 360 stepeni!



Iako su neki komentatori u studiju NBA televizije bili oduševljeni, Stiv Smit nije bio presrećan, iz prostog razloga što se Grifin često žali na povredu kolena, a ovim nepotrebnim potezom rizikovao novu.

Zvezda Klipersa se na sreću nije povredila, a Klipersi su savladali Memfis 82:72 i prošli u polufinale Zapada. Grifin nije briljirao u ovom meču postigavši samo 8 poena (3/11) uz 4 skoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve