Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 14.05.2012.

08:28

Obradović ne zna da li napušta PAO

Nakon što je prvi put posle 1996. godine bio poslednji na Fajnal foru Evrolige, Željko Obradović nije siguran da li će ostati na klupi Panatinaikosa.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Najtrofejniji evropski stručnjak veće mesecima je glavni subjekak spekulacija o odlasku iz Atine i preuzimanju nekog bogatog turskog kluba.

Pošto je Panatinaikos izgubio titulu prvaka Evrope i kao četvrti završio Fajnal for u Istanbulu, Obradović je istakao da se ne pita on da li će i sledeće sezone da bude u Atini.

"Odgovorni urednici na tu temu su braća Janakopulos", rekao je Obradović koji je pre finala na putu do lože iz koje je gledao meč, zastao pored predsednikove lože, izljubio se sa njim, a navijači su još jednom više puta skandirali njegovo ime.

Srpski trener je samo još jednom bio četvrti na završnom turniru, daleke 1996. godine u Parizu sa Real Madridom.

"Takva je naš život. Jedna lopta određuje da li si gore ili dole, pobednik ili gubitnik. Ne boli toliko kad se izgubi na ovaj način, mislim da je to bio pravi način, niko osim nas nije verovao da možemo da se nosimo sa CSKA. Posle svega što se dešavalo prošlog leta zadovoljan sam i činjenicom da smo igrali na Fajnal foru".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve