Nova vest
Košarka

Nedelja, 13.05.2012.

09:37

Rondo za 1-0 protiv Filadelfije

Košarkaši Bostona slavili su sa 92:91 protiv Filadelfije na svom terenu i tako poveli sa 1-0 u polufinalnoj seriji ‘Istoka’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Taj duel ujedno je prvi polufinalni u nekoj konferenciji u celoj NBA ligi, a Seltiksi su do trijumfa u njemu došli zahvaljujući odličnom Radžonu Rondu.

Rondo je imao ‘tripl dabl’ učinak od 13 poena, 12 skokova i 17 asistencija, i bio je najzaslužniji što je tim iz Bostona uspeo da se vrati posle vođstva 76ersa od deset poena u poslednjoj četvrtini.

Ipak, najefikasniji među Seltiksima nije bio Rondo, već Kevin Garnet, koji je postigao 29 poena i imao 11 skokova. U poraženom timu, Andre Iguodala je postigao 19 poena, dok je Evan Tarner dodao 16 poena i deset skokova.

Boston i Filadelfija narednu utakmicu igraju u ponedeljak uveče, dok predstojeće noći polufinalnu seriju ‘Istoka’ započinju Majami i Indijana, na Floridi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve