Nova vest
Košarka

Četvrtak, 19.04.2012.

18:31

NBA: Hauard ne želi da igra

Centar Orlando Medžika Dvajt Hauard ne želi više da igra za trenera Stena Van Gandija, što je saopštio i vlasniku ekipe Riču DeVosu.

Izvor: Ak

Autor: Ak

Default images

Hauard je propustio poslednjih šest mečeva Medžika zbog povrede leđa, a Van Gandi je izjavio da sprema tim da igra bez svog najboljeg igrača do kraja sezone i u plejofu.

Najdominantniji centar NBA je navodno ljut jer je Van Gandi javno saopštio da je od uprave kluba tražio njegovu smenu. Navodno je Hauard u petak telefonom javio DeVosu da ne želi više da igra dok je Van Gandi trener.

Ovi događaju definitovno utiču na igre Orlanda. Hauard je pre početka sezone tražio trejd, ali je nakon nekoliko meseca nagađanja produžio ugovor na još najmanje jednu sezonu.

Medžik je trenutno šesti u istočnoj konferenciji sa skorom 36-26 i obezbedio je mesto u plejof. U poslednjih deset mečeva ostvario je samo četiri pobede pa je sve dalje od treće pozicije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve