Nova vest
Košarka

Utorak, 10.04.2012.

17:23

Sajmon: "Moramo da budemo oprezni"

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca gostuju Hemofarmu u Vršcu u 6. kolu Agroživ Superlige Srbije (sreda, 17h).

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Već smo se sastajali sa Hemofarmom u ovoj sezoni u okviru Jadranske lige. Izgubili smo prvi meč koji je igran u Vršcu. Oni danas imaju znatno drugačiji tim, pa procenjujem da bi trebalo da budemo u stanju da ih pobedimo, baš kao što smo to učinili u revanšu na domaćem terenu početkom ove godine".

„Ali za tako nešto moramo da budemo jako oprezni jer je očigledno da svi timovi Superlige Srbije igraju u boljoj formi od očekivane na početku takmičenja“, dodao je Sajmon.

Centar Radničkog zna od kojih igrača preti opasnost u taboru Hemofarma.

„Za sada se izdvajaju Lalović i Bakić kao igrači na koje treba posebno da obratimo pažnju. To su prvi aduti, najkorisniji igrači u prvih pet kola. A tu su i Jeremić, Šutalo i Gagić, to je najraspoloženija petorka domaćina u proteklim rundama. Međutim, našem stručnom štabu i nama igračima niko od njih nije nepoznanica, tačno znamo ko nas čeka sa druge strane. Bitnije će biti da se držimo svoj igre u najboljim nastupima koje smo pružili do sada“.

Bogavac: "Nužna je jaka odbrana"

Trener Hemofarma Nebojša Bogavac svestan je da je pred njegovom ekipom težak ispit.

„Biće to jako teška utakmica, a nadam se i kvalitetna za gledanje. Mi idemo na pobedu, bez obzira na to što je Radnički tokom Jadranske lige pokazao da je kvalitetnija ekipa od nas. Pokušaćemo da iskoristimo prednost domaćeg terena i nadam se da će nam konačno šut iz daljine biti glavno oružje. Naravno, jaka i kvalitetna odbrana podrazumeva se kao osnov kvalitetnog napada“, rekao je Bogavac i dodao je da se nada podršci navijača:

„Molio bih Vrščane da dođu u što većem broju da nas podrže u ovom važnom meču, jer su u pobedi nad Radničkim FMP pokazali da su naš šesti igrač. Njihova podrška nam je pomogla da smognemo snage u najtežim momentima i da dođemo do produžetka, a kasnije i do pobede“.

Utakmica se igra u dvorani "Milenijum" u sredu od 17 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve