Nova vest
Košarka

Utorak, 10.04.2012.

16:53

Jovanović: Nemamo prava na grešku

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je uoči gostovanja ekipi Vojvodine u Novom Sadu da aktuelni prvak nema prava na lošu utakmicu i kiks.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

"Mi posle utakmice sa Zvezdom nismo imali mnogo vremena za neku veliku pripremu, s obzirom na to da je liga jako uzbudljiva i neizvesna. Pravo na loše izdanje nema niko i pobede mnogo znače, a svaki poraz može da zakomplikuje situaciju na tabeli", rekao je Jovanović.

On je dodao da se slaže sa trenerima i poznavaocima prilika u srpskoj košarci, koji smatraju da je Superliga zanimljivija i neizvesnija nego prethodnih sezona.

"Za tu neizvesnost sigurno su zaslužne ekipe iz nacionalnog prvenstva, računajući i našeg sledećeg protivnika Vojvodinu. U prvom delu nacionalnog prvenstva imali su dobre rezultate i prvi su obezbedili plasman u Superligi. Pokazalo se da ekipe iz ASL neće biti samo učesnici Superlige", rekao je Jovanović.

U dosadašnjem delu prvenstva ‘crno-beli’ su zabeležili četiri pobede i jedan poraz i nalaze se na vrhu tabele, dok je tim iz Novog Sada na drugom mestu sa tri pobede i dva poraza.

"Ekipa Vojvodine ne krije ambicije da naredne godine igra u Jadranskoj ligi. U dosadašnjem takmičenju izgubili su dva meča. Znamo da se radi o ekipi koja je jako agresivna u odbrani i tim stilom tera protivnike na veliki broj grešaka, posle čega postižu lake poene iz kontranapada", zaključio je Jovanović.

Utakmica 6. kola Agroživ Superlige Srbije između Vojvodine i Partzana igra se u sredu od 18 časova u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve