Nova vest
Košarka

Četvrtak, 05.04.2012.

11:50

ASL: Jaramaz briljirao u 4. kolu

Partizan mt:s je doživeo prvi poraz u Agroživ Superligi Srbije, a mečeve 4. kola obeležili su igrači šampiona koji igraju na pozajmici u drugim timovima.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Najkorisniji igrač kola je bio je Nemanja Jaramaz koji je u porazu Mega Vizure skupio 35 indeksnih poena. On je postigao 27 poena (6/8 dva, 3/3 tri) uz 5 asistencija, 3 skoka i 7 iznuđenih faulova.

"Košarka je, pre svega, timska igra pa je ova titula rezultat kolektivne igre. Senku na to baca naš poraz u poslednjim sekundama, ali sve je to neiskustvo. Nedostajao nam je Zeka Milisavljević, a to se u finišu najbolje videlo. Iako je nas skor 0-4 (kojem je kumovao i težak raspored na početku), mislim da ova mlada i talentovana ekipa treba da bude ponosna na to kako je igrala protiv znatno iskusnijih protivnika i siguran sam da ukoliko ovako nastavimo pobede nam neće izmaći! Ono što mene pokreće je želja za nadmetanjem. Takmičenje mi je u krvi, željan sam novih dokazivanja, svestan da još mnogo moram da radim i da sa obe noge stojim čvrsto na zemlji", istakao je mladi Jaramaz, koji je dokazao da je budućnost Partizana.

Sjajan je bio i nejgov saigrač, takođe član Partizana Nenad Miljenović sa 22 poena uz 5 skokova za indeks 29.oram da radim i da sa obe noge stojim čvrsto na zemlji.

Posle Jaramaza najbolji učinak imali su Bojan Bakić iz Hemofarma (23p, 5as) i Majkl Skot iz kragujevačkog Radničkog (17p, 12sk, 4as), obojica sa indeksom korisnosti 31. Najefikasniji pojedinac kola bio je Miloš Dimić iz Radničkog FMP sa 30 poena (7/15 dva, 2/5 tri).

Posle četiri odigrana kola i dalje vodi Partizan, ali sada i Zvezda i Radnički maju isti učinak kao šampion, 3-1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve