Nova vest
Košarka

Četvrtak, 05.04.2012.

10:59

Muta Nikolić: Skot je "maj ki"

Košarkaši Radničkog ponovo su nadigrali šampiona Partizan mt:s u Kragujevcu, a trener Miroslav Nikolić pohvalio je Amerikanca Skota.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Želeo bih, pre svega, da istaknem sjajnu atmosferu u "Jezeru". Hvala navijačima što su došli da nas podrže. Moji igrači su bili motivisani protiv Partizana i sada je, nakon pobede, u timu mnogo bolja atmosfera. Pohvalio bih Majkija Skota, on je bio "maj ki" (eng. ključ) pobede", šaljivo se obratio Miroslav Nikolić.

"Ratnički protiv Partizana, tako se jedino dobija prvak. Mislim da su svi naši igrači sada na liniji ambicija kluba, izboriti Jadran i u sledećoj sezoni, a to znači biti i dalje u tri najbolje ekipe Srbije", dodao je Miroslav Muta Nikolić.

Košarkaši Radničkog ponovili su trijumf iz Jadranske lige, pobedili su beogradski Partizan u četvrtom kolu Superlige Srbije rezultatom 79:77, nakon produžetka.

Posle četrdeset minuta igre rezultat je bio 68:68 (18:16, 14:14, 13:23, 23:15). Kragujevčani su dobili produžetak 11:9, a trojka Markovića u poslednjim sekundama donela je trijumfalni preokret koji je igračima vratio salve aplauza objektivne kragujevačke publike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve